Informatie

Als 37-jarige fotograaf werk ik sinds 2017 fulltime en internationaal voor een 5-tal type klanten. Zo werk ik voor hoofdkantoren van Mercedes-Benz Nederland, Ford Nederland, Hyundai Nederland, ik ben huisfotograaf van Curbstone Track Events, ik werk voor een 8-tal exclusieve autohandelaren in Nederland en als laatste fotografeer voor een handje vol privé-eigenaren met bijzondere auto's.


Voor Mercedes-Benz bijvoorbeeld creëer ik Social Media content tijdens internationale Road Trips die ik voor hen maak. De content wordt vervolgens gebruikt op alle internationale Social Media kanalen. Zo ben ik al met een S63 naar Monaco afgereisd, ik heb de nieuw A-klass vanuit Split (Kroatië) teruggeren naar Stuttgart en ik ben met de 100% elektrische EQC op ontdekking gegaan in Nederland als onderdeel van een Internationale Social Media klus.


Curbstone Track Events is dé Track- en Test Day organizer. Sinds 2017 ben ik huisfotograaf van Curbstone Track Events en ben ik verantwoordelijk voor fotografie, video en social media tijdens iedere Track- en Test Day. Als huisfotograaf ben ik tevens verantwoordelijk voor alle Track- en Test Days die Curbstone Track Events in Europa organiseert.


Voor de 8-tal exclusieve autohandelaren waarvoor ik fotografeer ben ik onder andere verantwoordelijk voor de verkoop foto's. U moet hier dus bij denken aan de manier waarop de voorraad, dan wel het bedrijf gepresenteerd wordt op het wereldwijde web.


Tevens zijn er privé-eigenaren met prachtige auto's die mij regelmatig inhuren om hun trots te laten fotograferen.


Het laatste type klant zijn bedrijven die mij benaderden om iets te promoten op Social Media. Als influencer met ruim 50K volgers op Instagram word ik regelmatig benaderd om producten te fotograferen / promoten op mijn Social Media kanalen.


Informeer naar de mogelijkheden, kosten, beschikbaarheid etc via de button contact. Binnen uiterlijk 2 werkdagen ontvangt u dan mijn reactie.